Menu

SEO Oslo

SEO Byrå – Søkemotoroptimalisering Oslo

Hva er SEO?

Hva er SEO?
SEO står for “søkemotoroptimalisering.” Det er prosessen med å få trafikk fra “gratis”, “organisk”, “redaksjonelt” eller “naturlig” søkeresultater på søkemotorer.
Alle store søkemotorer som Google, Bing og Yahoo har primære søkeresultater, hvor nettsider og annet innhold som videoer eller lokale oppføringer vises og rangeres basert på hva søkemotoren anser mest relevant for brukere

Hva blir det neste? Kontakt oss
Det neste trinnet er å nå ut og enten e-post eller ringe meg SEO-tjenester. Det er viktig at du får søkemotoroptimalisering arbeidet av noen som meg selv som vet hva de gjør, eller du skal bare spinne hjulene dine. Ikke la de større bedriftene suge deg med sine markedsføringsferdigheter for å gi deg resultater med eventuelle resultater (hvis noen).

Jeg nevner at jeg kan hjelpe deg uansett hvor du tilfeldigvis befinner deg. Det er en del av skjønnheten i denne virksomheten! Vi kan snakke på Skype – og selvfølgelig via telefon og e-post. En av tingene mine klienter elsker og ser frem til de fleste er våre månedlige oppdateringswebinarer hvor vi deler våre dataskjermer med hverandre. For mine lokale kunder arrangerer vi å møte personlig, selv om vi en gang har møtt noen ganger, er de også glade for å møte online siden tiden er penger, og ved hjelp av nettmøteverktøyene kan vi redde oss begge!

Og husk, jeg er mer enn glad for å jobbe på ditt eksisterende nettsted – men vær oppmerksom på at jeg må utføre den første analysen som jeg nevnte tidligere for å sikre at det ikke har vært noen uopprettelig skade gjort av tidligere jobber du måtte ha hadde gjort på nettstedet), eller jeg kan erstatte det du har ved å bygge deg en helt ny, og DER jobber med å få deg til toppen! Igjen, det er så mange strategier som gutta som meg har i våre “verktøybelter”.

La meg se hvordan jeg kan hjelpe deg.

Jeg liker å hjelpe deg, slik at du kan få din eksponering den fortjener.

 

SEO Byrå Oslo